vineri, decembrie 3, 2021

Ce sa fac, doctore? – o rubrica pentru sanatate, scrisa de medici.

Ce sa fac, doctore?
Ce sa fac, doctore? Andrea Oprean

Ce sa fac, doctore? -redactia Cluj24h va propune o noua rubrica dedicata sanatatii, scrisa de medici.

In cadrul acesteia vor fi abordate diferite subiecte legate de sanatate.

O prezentam pe doamna doctor Andrea Oprean, medic specialist pediatrie.

Dansa va veni in fata cititorilor cu articole saptamanale de interes in special pentru parinti. 

Ce sa fac, doctore? initiativa in sprijinul tuturor

”Am ales sa abordez aceste subiecte privind dezvoltarea normala a copilului si patologia pediatrica deoarece am observat ca mamicile de astazi tin foarte mult la informare.

Mai ales cand este vorba de propriul copil.

Conteaza insa mult sursa de unde preiei sfatul si informatia respectiv.

Prin temele pe care le voi aborda voi incerca sa clarific nelamuririle de ordin medical, a explicat doamna Dr. Andrea Oprean”, medic specialist pediatrie la Clinica Medlife Cluj­-Napoca.

Ce sa fac, doctore?

Astfel, aceasta noua rubrica va veni in sprijinul viitorilor parinti caci ei se vor putea pregati cu informatii pretioase. Dar va aduce informație si celor care sunt deja parinti si au nevoie de un sfat.

Despre Andrea Oprean

Am absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca.

Promotia 2003-­2009 – timp de 5 ani am parcurs rezidentiatul in pediatrie, majoritatea modulelor in cadrul Clinicii Pediatrie II Cluj Napoca.

Din 2015 sunt medic specialist pediatru, am intrat in sistemul privat de sanatate colaborand cu centre medicale precum Mimed Floresti si Clinica Medlife Cluj­Napoca. La cea din urmă unde lucrez in prezent.

In speranta ca voi veni in sprijinul mamicilor, intentia mea este de a acoperi cat mai multe tematici utile si daca este cazul, astept sugestii din partea mamicilor in privinta subiectelor abordate, a mai spus doamna doctor.

Dr. Andrea Oprean

medic specialist pediatrie

Clinica Medlife Cluj­Napoca

Si pentru ca lucrurile sa fie cat se poate de clare, aceasta rubrica isi propune sa ajute cu un sfat specializat din partea unor persoane autorizate.

Rubrica este scrisa de medici mai ales ca in zilele noastre sunt utilizate foarte des retelele de socializare.

Nu este recomandată primirea de sfaturi din partea persoanelor, nespecializate.

6 COMENTARII

  1. Buna ziua! Intr-adevar trebuie tinut un anumit regim alimentar, cu orarul meselor si gustarilor, respectarea orarului de somn si neaparat miscare. Va recomand inotul. Insa trebuie excluse si alte cauze ale obezitatii,decat cele alimentare. Aici este vorba de hormonii tiroidieni, probe hepatice, profil lipidic, glicemie, ecografie abdominala…Daca nu s-au efectuat astfel de analize, acestea ar trebui vazute. Va doresc succes si daca mai aveti nelamuriri, va stau la dispozitie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi