“BUSONE – AUTOBUZUL COPIILOR”- Campanie educativă a IPJ Cluj

politisti 1A început şcoala! Poliţia Rutieră Cluj în parteneriat cu Info Trafic, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi a Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, demarează o campanie de educare a copiilor cu privire la circulaţia cu mijloacele de transport în comun.

Campania se desfăşoară în perioada 15 septembrie – 3 octombrie a.c. şi constă în acţiuni educative la care vor participa copii din instituţiile de învăţământ clujene. 

Sub supravegherea Poliţiei Rutiere, la începutul lunii octombrie, elevii clujeni vor circula prin oraş cu un autobuz pus la dispoziţie de Compania de Transport Public. Copiii vor învăţa care sunt regulile care trebuie respectate atunci când călătoresc cu mijloacele de transport în comun, scopul acestei acţiuni fiind evitarea accidentelor, au explicat reprezentanţii instituţiei.

În intervalul 15 septembrie – 3 octombrie, InfoTrafic va difuza în staţiile de transport public din Cluj-Napoca spoturi educative, privind aşteptarea şi urcarea în mijloacele de transport în comun, călătoria cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul şi coborârea din mijloacele de transport în comun.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj continuă campaniile de prevenire şi acţiunile prin care se implică în menţinerea siguranţei comunităţii.

Articole Noi