Băsescu a semnat pentru Udrea

elena Udrea„Traian Băsescu a semnat pe lista de susținători ai Elenei Udrea la Președinția României”, anunţă printr-un  comunicat, biroul de presă al PMP. De altfel, în urmă cu puţin timp, pe lista de susţinători a Elenei Udrea, a semnat şi primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. 

Președintele României, Traian Băsescu a semnat astăzi lista susținătorilor candidatului Partidului Mișcarea Populară la Președinția României, Elena Udrea.

„Am semnat în candidatul în care cred. Vă pot spune că în 3 ani și jumătate Elena Udrea a semnat pentru mai mult 6.000 de proiecte care s-au derulat în toată țara. Este un om loial, onest obiectivelor ei, dar și obiectivelor celor apropiați. Nu a basculat în funcție de cum merg voturile. A mers unde voturile erau mai puține. Putea foarte bine să se alăture noului ACL. Nu a făcut-o pentru că nu s-a regăsit în noua construcție, pentru că acolo erau oameni care au semnat pentru suspendarea mea și pentru anularea statului de drept’, a declarat șeful statului.

De altfel, în urmă cu aproximativ 2 săptămâni când Elena Udrea a fost prezentă laCluj şi primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a semnat lista de suţinere a candidatei în ciuda faptul că este membru PDL.

Articole Noi