Aurelia Cristea: „Pentru prima dată proiectul Spitalului Regional de Urgenţă se află în documentele Guvernului şi este o prioritate”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

aurelia cristea la scoalaUnul dintre subiectele intens discutate de politicienii clujeni face referire la construirea Spitalului Regional de Urgenţe. Acuzaţiile curg din partea opoziţiei, dar în opinia deputatului PSD, Aurelia Cristea, este pentru prima dată când acest proiect se află în documentele Guvernului, în priorităţile sale şi când există şi surse de finanţare. 

Pentru că s-a adus în discuţie Spitalul Regional de Urgenţă,  avem pentru prima dată foaie de parcurs care implică clar surse de finanţare pentru acest obiectiv prioritar. Pentru prima dată îl avem în toate documentele guvernului în toate documentele cu organismele internaţionale prevăzut ca şi obiectiv prioritar, cred că este sufiecient în acest moment că avem sursele de finanţare. Ceea ce este important este ca demersurile locale să vină şi ele în sprijinul acestui obiectiv, pentru că fără o cooperare şi fără o colaborare între toate forţele politice, nu este posibil să avem început acest proiect. Pe de altă parte e important de spus, am văzut specificându-se  de către opoziţie, că nu sunt alocaţi bani pentru obiectivele Clujului. Nimic mai fals. Sigur că nu ne puteam aştepta la altceva de la ei. Se vede foarte clar ce se întâmplă pe infrastructură, a declarat deputatul Aurelia Cristea.

Citeşte şi:

Ministerul Sănătăţii infirmă zvonurile apărute în presă: Spitalul Regional de Urgenţă Cluj este o prioritate

Bănicioiu: “Licitaţia pentru Spitalul Regional de Urgenţă Cluj va demara anul viitor”

Aurelia Cristea: Guvernul Ponta se ţine de cuvânt! Proiectul Spitalului de Urgență Cluj intră în linie dreaptă

Seplecan vrea relocarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din spital pavilionar într-unul monobloc

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj