Au început înscrierile la Festivalul LollyBoom ce va avea loc în perioada 30 mai -1 iunie 2015

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis oficial LollyBoomCopiii vor putea experimenta în cadrul atelierele creative tot ce îşi doresc. Li se pregătesc activităţi dinamice, concursuri şi multe surpize pentru toată familia!

De la ateliere de gătit, de hand-made sau experimente ştiinţifice, până la concerte şi spectacole în aer liber; iar baloanele modelate, mascotele şi personajele din poveştile preferate ale copiilor îi vor duce pe cei mici într-o lume fantastică.

Puteţi să îi înscrieţi pe cei mici pe site-ul www.lollyboom.ro la toate atelierele la care doresc să participe. Înscrieri se vor putea face şi în perioada evenimentului, la centrul de informaţii LollyBoom – special amenajat în Parcul Central, însă vă încurajăm să îi înscrieţi din timp, locurile fiind limitate, au spus organizatorii.

De asemenea, luni, 1 iunie, în cadrul LollyBoom vor fi organizate şi aşa numitele „Jocurile Copilăriei”, unde cei mari se vor putea simţi din nou copii.  Mai multe detalii despre festival găsiţi pe site-ul www.lollyboom.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj