Noi posibilități de cazare la Untold Festival: Campusul Untold

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

CampusUNTOLDPrimele 1.000 de locuri de cazare în campus sunt disponibile în complexul studențesc din Hașdeu, urmând ca în perioada următoare să se facă acces și în alte campusuri studențești din oraș. 

Untold Festival este cu siguranță destinația cea mai fierbinte din timpul verii din România.Unitățile  de cazare  de  pe  raza  municipiului  Cluj-Napoca  sunt  epuizate  pe  perioada festivalului,  iar  organizatorii Untold  vin  în  întâmpinarea  cererii  mari  și  pun  la  dispoziția festivalierilor posibilităti de cazare în Campusul Untold, pe lângă cele 25.000 de locuri din Campingul Oficial din Livada Palocsay.

“Venim în spijinul festivalierilor cu locuri de cazare în Camping și Campusul Untold. Cei care doresc un confort sporit pot opta pentru cazări în campusurile studențești. Pentru început, primele  1.000  locuri pregătite  pentru  vânzare  sunt  în  căminele  din  Hașdeu,  mai  exact căminele 2, 3 și 5, urmând ca în viitorul apropiat să anunțăm locuri disponibile pentru cazare în  perioada  festivalului  și  în  alte campusuri  studențesti.” spune  Bogdan  Buta,  Director General UNTOLD Festival.

Prețul unui pat este de 60 de lei (+ 9%TVA), iar achiziția acestuia poate fi făcută doar  pe întreaga perioadă a  festivalului,  în baza codului  de pe abonamentul  sau biletul  de festival.  Procesul  de  achiziție e  foarte  simplu,  în  doi  pași,  accesând https://untoldfestival.com/ro/campus-ro/

Pe lângă locurile din Campus, reamintim publicului de posibilitatea de cazare în campingul oficial UNTOLD, ce va putea să găzduiască 25.000 de persoane în cele 4 zile de festival. Situată în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 de metri pătrați, fiind disponibilă atât pentru amplasare de corturi, cât și pentru rulote. Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe în rețeaua Eventim.ro atât pentru cazare în cort, cât și pentru rulotă.

Transportul între zona de camping și centrul orașului va fi deservit de linii speciale dedicate festivalierilor, iar timpul de deplasare între zone va fi de maximum 20 de minute.

Despre UNTOLD

UNTOLD Festival, se va desfăsura în perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca și va aduce pentru prima data în România, pe aceeasi scena, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII,  ARMIN van BUUREN,  DAVID GUETTA și  DIMITRI VEGAS „LIKEMIKE.  Pe scenele festivalului  de la Cluj  vor urca 150 artiști internaționali  și naționali,   dintre care amintim:  WU-TANG CLAN, ATB,  Fedde le  Grande,  Tinie  Tempah,  John Newman,  Patrice,  DjPremier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam,Nic Fanciulli,  Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Ultimele  abonamente,  până  la  pragul  de  35.000,  pentru  Untold  Festival  ce  asigură  accesul  la evenimente în toate cele 4 zile, mai sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară, la următoarele prețuri:

– 289 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament Early General Access

– 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonamentul VIP

– 338 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament + Cazare Camping

Primele 1000 de bilete pentru fiecare zi  de festival sunt disponbilile la prețul  de 129 lei  + taxe în rețeaua Eventim.ro.UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului,  organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca. Banca Transilvania,  Banca Oamenilor  Întreprinzători  din România,  este Partener Oficial  al  acestui festival.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj