Mihai Seplecan a fost ales vicepreşedinte al Consiliului judeţean Cluj. Ce urmează?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

mihai seplecanMihai Seplecan a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, după ce Ioan Oleleu şi-a dat demisia din acest post precum şi din postul de consilier judeţean. Seplecan a fost ales cu 21 de voturi „pentru” şi 8 „împotrivă”.

În sala de şedinţe a Consiliului Judeţean au fost montate 2 cabine de vot, unde consilierii şi-au exprimat alegerea. A fost propus ca şi candidat doar Mihai Seplecan, care a depus jurmântul pentru a patra oară după astfel de alegeri, lucru ce l-a amuzat chiar şi pe el.
 

Mihai Seplecan spune că la următoarea şedinţă de consiliu judeţean va fi înaintat un proiect prin care să fie ales preşedintele Consiliului Judeţean de către consilieri şi că ba fi candidatul din partea PNL. Ba mai mult, acesta se bazează şi pe voturile celor de la UDMR.

Consiliu Judetan vakar

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj