ANGAJAT AL UNEI CLINICI DIN FLORESTI, CERCETAT PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU ŞI PURTARE ABUZIVĂ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
rmn euromedic.ro
Sursa foto: www.euromedic.ro

Poliţiştii clujeni cercetează angajatul unei clinici medicale pentru abuz în serviciu şi purtare abuzivă. Acesta este bănuit că a efectuat o examinare R.M.N. fără a respecta normele legale.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Floreşti, pentru abuz în serviciu şi purtare abuzivă.

Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză, în calitate de angajat al unei unităţi medicale, şi-ar fi încălcat atribuţiile de serviciu, în contextul efectuării unei examinări R.M.N., realizând activitatea în lipsa unui medic.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj