Un sofer de 22 de ani a spulberat pe trecerea de pietoni o persoana in Capusu Mare.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaO persoana din Capusu Mare a fost spulberata de o masina pe trecerea de pietoni, informeaza IPJ Cluj. Soferul in varsta de doar 22 de ani nu a acordat prioritate, iar acesta din urma a decedat.

In jurul orei 12:00, un conducator auto, de 22 de ani, din judetul Dambovita, care circula spre Cluj- Napoca, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton, de 51 de ani, din Capusu Mare, angajat regulamentar in traversarea DN1E60, prin loc marcat. Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului.

In urma testarii cu aparatul etilotest, s-a stabilit faptul ca tanarul conducator auto nu se afla sub influenta alcoolului.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs impactul, au informat reprezentantii IPJ Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj