Au vrut să fure sârma şi stâlpii metalici ai Autostrazii A3. Poliştii le-au încurcat planurile

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
autostrada turda sebes 1
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii clujeni au împiedicat trei bărbaţi să sustragă sârmă şi stâlpi de pe autostrada A3. Cei în cauză au fost surprinşi în flagrant delict şi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

La data de 15 mai a.c., ora 20:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, în timp ce patrulau cu jandarmii pentru a menţine liniştea comunităţii, au surprins în flagrant delict trei bărbaţi, bănuiţi de furt calificat.

În fapt, cei trei, cu vârste cuprinse între 26 şi 38 de ani, din comuna Călăraşi, au fost depistaţi la km 4,5 al autostrazii A3, între Câmpia Turzii şi Turda, în timp ce ar fi încercat să sustragă elemente ale bazinului colector al autostrazii A3.

Bărbaţii au fost împiedicaţi de poliţişti să îşi continue activitatea infracţională şi le- au fost confiscaţi aproximativ 40 de metri de plasă din sârma, de 1,90 metri înălţime, precum şi trei stâlpi din profil metalic, de 2 metri înălţime.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt, prejudiciul urmând a fi estimat de administratorul drumului.

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj