Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj – gazda unui spectacol inedit

DSCN0084Astăzi, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a fost gazda unui spectacol de gimnastică și dans al echipei daneze Salling Oldstars. Aeroportul Cluj a fost printre primele locații alese de către echipa daneză pentru turneul lor din România iar datorită deschiderii acestei instituții pentru evenimente inedite și neconvenționale, aceștia au primit tot sprijinul necesar. 

Evenimentul a făcut parte din turneul Salling Oldstars Romania Tour 2014 şi a avut loc în Terminalul de Plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, începând cu ora 15:30.

Sportivii de la Salling Oldstars uniți de bucuria dansului și pasiunea pentru gimnastică, au ales aeroportul clujean pentru un spectacol de aproximativ 25 de minute, în care peste 60 de sportivi au evoluat într-un program special de care s-au bucurat toți cei prezenți în aeroport la acea oră.

În anul 2013, aeroportul a fost organizatorul unui spectacol asemănător de dans și muzică, prin care s-a sărbătorit depășirea pragului de 1 milion de pasageri. Primul flash mob organizat de către un aeroport din România s-a desfășurat tot la Cluj, reunind pasageri, stewardese și dispeceri, în total aproximativ 100 de persoane de toate vârstele care s-au sincronizat în mișcări de dans.

DSCN0040 DSCN0044 DSCN0057 DSCN0098 DSCN0117DSCN0125

 

Articole Noi