Sorin Apostu a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

sorinapostu-1346172089Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe fostul primar al Municipiului Cluj-Napoca la 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Sentinţa este definitivă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Sorin Apostu s-a prezentat de bună voie la sediul instituţiei. În dosarul său a fost cercetată şi soţia sa, Monica Apostu care a primit o condamnare de  3 ani de închisoare cu suspendare.

Fostul edil a fost cercetat pentru luare de mită sub formă continuată, iar soţia sa a fost cercetată pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de luare de mită sub formă continuată, spălare de bani în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată sub formă continuată şi complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă în formă continuată. Totodată a fost stabilit un termen de încercare de 7 ani.

Omul de afaceri, Călin Stoia a primit la rândul său o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare, magistraţii stabilind în cazul său un termen de încercare de 6 ani.

Vă reamintim că Sorin Apostu a fost condamnat de către Curtea de Apel Mureş la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul de corupţie, însă, de această dată pedeapsa a fost ridicată. Cu toate acestea din pedeapsa primită se va scădea perioada de un an, timp în care fostul primar a fost ţinut în arest.

mai mult, prin decizia de astăzi, soţii Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia, vor plăti fiecare câte 10.000 de lei pentru cheltuieli juduciare către stat. ÎCCJ a dispus totdată, confiscarea sumei de 272.858 lei de la soţii Apostu.

Sursă foto: http://www.cugetliber.ro/

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj