Adrian Năstase, ELIBERAT din penitenciar: Am rămas acelaşi, am planuri de viitor extravagante.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

nastaseAdrian Năstase a ieşit, joi seară, din penitenciar, fiind întâmpinat de cei doi fii ai săi, ei declarând presei că a rămas acelaşi, că ultimii ani l-au întărit şi precizând că are planuri de viitor „extravagante”, pe care însă nu le dezvăluie acum.

UPDATE 19:15 Năstase vorbeşte, la ieşirea de la Jilava, despre anticipate, amnistie fiscală, graţiere, puşcării

Adrian Năstase a vorbit, joi, la ieşirea de la Jilava, despre necesitatea alegerilor parlamentare anticipate, a votului pe liste pentru profesionalizarea Parlamentului, despre aministie fiscală, graţiere, şi a subliniat că penitenciarul, cum este acum, e o instituţie depăşită.

UPDATE: 19:10 Năstase a ieşit din penitenciar: Am rămas acelaşi, am planuri de viitor extravagante

„Am rămas acelaşi. Încercările din ultimii ani cred că m-au întărit”, a spus Năstase, adăugând că are nevoie de timp pentru a-şi contura proiectele pentru viitor.

El a mai spus că vrea să stea cu familia, dar şi că are „divese idei extravagante”, pe care însă nu le dezvăluie acum jurnaliştilor şi nici nu ştie dacă le va dezvălui.

„În ultimii 10 ani aţi dus-o foarte bine fără mine, în ultimii trei ani şi mai bine”, a mai spus Năstase.

Citeşte mai multe pe MEDIAFAX

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj