Creditul pentru Aeroportul Internațional ” Avram Iancu” Cluj s-a aprobat

aeroportCreditul de la CEC Bank pentru Aeroportul Internațional Cluj a fost aprobat. Aeroportul nu va intra în faliment. 

Este o veste extraordinar de bună pentru clujeni, pentru proiectele privind dezvoltarea durabilă a județului Cluj. O veste proastă pentru cei care au încercat să falimenteze această instituție. Poate acum vor încerca să găsească o soluție să nu mai pună bețe în roate activității noii majorități create la nivelul CJ Cluj și se vor gândi la interesele clujenilor și nu ale lor. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și au muncit din greu ca acest credit să fie aprobat. Domnul David Ciceo a dat din nou dovadă de profesionism și s-a luptat ca bunul din subordinea sa să nu fie falimentat, a spus Mihai Seplecan.

Vă reamintim faptul că în ultima şedinţă de Consiliu Judeţean a fost aprobat creditul de 50 de milioane de lei, bani ce vor fi folosiţi pentru plata lucrărilor la pista de la aeroport. Tot în şedinţa respectivă a fost aprobată şi constituirea unei comisii mixte care să evalueze întreaga situaţie de la aeroport. Creditul accesat va fi plătit din fondurile Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj.

 

Articole Noi