Trei cetăţeni străini depistaţi cu şedere ilegală în Cluj

parcul central 2Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru   Imigrări Cluj în colaborare cu alte structuri judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne, au desfăşurat, în perioada 11.05.2015-17.05.2015 mai multe acţiuni pentru combaterea şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie, au fost depistaţi cu şedere ilegală un număr de trei cetăţeni străini, unul din Israel şi doi din Tunisia cu vârste cuprinse între 27 şi 33 ani, a căror drept de şedere a încetat anterior, nu au părăsit teritoriul ţării şi nici nu au întreprins demersuri în scopul prelungirii acestuia.

Au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi, în valoare totală de 1.700 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată.

Totodată, în toate cele trei cazuri s-au acordat termene considerate rezonabile pentru reglementarea şederii pe teritoriul României, întrucât sunt înscrisi la instituţii de învăţământ superior din Cluj-Napoca şi urmează cursurile acestora.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă desfăşurarea unor astfel de acţiuni, pentru prevenirea şi combaterea şederii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Contăm pe respectul acestora faţă de legislaţia în domeniul imigraţiei şi îi invităm să ne contacteze pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale în domeniu, la tel./fax 0264 – 555656 sau vizitând site-ul public al instituţiei la adresa www.igi.mai.gov.ro.

De asemenea, invităm solicitanţii să utilizeze aplicaţia on-line de depunere a documentelor, la adresa: www.portaligi.mai.gov.ro, pentru scurtarea timpului de aşteptare la ghişeu şi eficientizarea procesului de preluare a cererilor.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj