ELEVII SE MAI POT ÎNSCRIE ÎN COMPETIŢIA „LET`S ROCK THE SCHOOL”, A CĂREI FINALĂ SE DESFĂŞOARĂ ÎN IULIUS MALL CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afis-rosu finalDe Ziua Internaţională a Copilului, Iulius Mall va găzdui finala competiţiei „Let`s Rock the School”, care îi va desemna pe cei mai talentaţi copii şi tineri clujeni. Sunt ultimele zile de înscrieri, iar organizatorii îi invită pe toţi cei care iubesc muzica să nu ezite să participe.

„Let’s Rock the School” este un concurs organizat de Rock Academy, care se adresează copiilor şi tinerilor pasionaţi de ritmurile pop-rock. Competiţia se desfăşoară pe două categorii de vârstă: juniori (7-12 ani) şi seniori (13-18 ani). În urma concursului vor fi selectaţi cei mai buni instrumentişti (chitară, chitară bass, percuţie şi clape) şi interpreţi din şcolile clujene, care îşi doresc să facă parte dintr-o trupă pop-rock.

Cei care sunt pregătiţi să îşi demonstreze calităţile muzicale şi să devină următoarele staruri de pe marile scene se mai pot înscrie în competiţia pe note până vineri, 22 mai 2015, pe site-ul www.rockacademy.ro sau pe pagina de Facebook Rock Academy Cluj. Preselecţia va avea loc pe 24 mai, la sediul Rock Academy, de la ora 12.00. Marea finală a concursului „Let’s Rock the School” se va desfăşura pe 1 iunie, la Iulius Mall Cluj. Cei mai talentaţi copii şi tineri vor susţine ultimele probe în prezenţa publicului şi a juriului, iar câştigătorii care vor cuceri scena vor fi anunţaţi în cadrul unui spectacol susţinut de trupe rock si pop- rock de elevi consacrate din Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj