Autorul accidentului mortal cu fugă de la locul faptei de pe strada Corneliu Coposu a fost arestat preventiv

Foto: Arhiva Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Bărbatul care a accidentat mortal o femeie pe trecera de pietoni şi a fugit de la locul faptei a fost arestat de instanţa de judecată pentru 30 de zile.

Autorul accidentului din data de 23 aprilie a.c., de pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj va fi cercetat de poliţiştii clujeni în stare de arest preventiv după ce instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Reamintim că la data de 23 aprilie a.c., bărbatul nu a cordat prioritate de trecere unei femei de 71 de ani angajată regulamentar în travesarea drumului public, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, accidentând-o mortal.

Bărbatul şi-a continuat deplasarea fără să oprească la faţa locului, sustrăgându-se cercetărilor şi incendiind autoturismul pe care îl conducea la momentul respectiv.

În urma apelului făcut de poliţişti în vederea găsirii acestuia a avut loc o mobilizare extraordinară şi exemplară a societăţii civile şi a presei care a condus în final la identificarea şi apoi la predarea bărbatului la sediul Postului de Poliţie Comunal Baciu.

Mulţumim încă o dată celor care au participat şi s-au implicat în rezolvarea acestui tragic eveniment dând dovadă de spirit civic, solidaritate şi respect pentru victima accidentului dar şi pentru valorile sociale şi lege.

Citește și:

Bărbatul care a accidentat mortal o femeie pe trecere ieri, reținut pentru 24 de ore.

UPDATE: Șoferul s-a predat! Bărbatul care a lovit pe trecere o femeie și a fugit este din Baciu. Și-a incendiat mașina și a abandonat-o în Popești

Cluj-Napoca: A accidentat grav o persoană și a fugit. Polițiștii cer ajutor pentru identificarea șoferului

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj