Se efectuează lucrări de întreținere pe drumul judeţean 108C (DN 1) – Ardeova

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

AsfaltareConsiliul Judeţean Cluj anunţă locuitorii din zonă şi participanţii la trafic că pe drumul judeţean DJ 108C, pe sectorul cuprins între joncţiunea cu drumul naţional DN 1 şi localitatea Ardeova, au demarat şi se află în plină desfăşurare ample lucrări de întreţinere curentă și periodică ce se vor finaliza cu aşternerea unui covor asfaltic cu o grosime de 6 centimetri.

Asfaltare ArdeovaSectorul vizat are o lungime de 5,7 kilometri, de la kilometrul 28+050 la kilometrul 33+750.

Asfaltare Ardeova 1Aceste lucrări de întreținere și îmbunătățire a infrastructurii rutiere au rolul de a permite o legătură utilă și rapidă între drumurile naționale DN1 și DN1R. Totodată, odată îmbunătățit, acest sector de drum județean va înlesni, ca o veritabilă poartă de intrare în Munții Apuseni, traficul rutier spre zonele turistice pe direcțiile Fântânele – Beliș și Răchițele – Doda Pilii – Ic Ponor”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Asfaltare Ardeova 2În această fază a lucrărilor se execută burduşiri pe mari suprafeţe şi alte tipuri de lucrări care vizează fundaţia sistemului rutier.

Reamintim în acest context faptul că, în cursul anului trecut, în continuarea acestui sector de drum, pe tronsonul cuprins între localitățile Ardeova și Mănăstireni, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 36+050, au fost executate lucrări de aşternere de covor asfaltic în două straturi.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj