88.000 de lei pentru promovarea Clujului la Târgul Expo Real din Germania.

clujul de sus 4Clujul va fi prezent la târgul Expo Real ce va fi organizat în octombrie în Munchen. 88000 de lei au fost alocaţi în total, de Consiliu Local şi Consiliu Judeţean pentru acest proiect.

Concret, târgul ce va avea loc în Germania va fi organizat în perioada 6-8 octombrie 2014, iar oraşul nostru a primit invitaţia de a participa la cel mai mare târg de proiecte imobiliare din Europa, precum şi cel mai important eveniment de promovare a regiunilor şi polilor de dezvoltare în faţa reprezentanţilor de top ai mediului de afaceri european.

Participarea şi implicarea activă a municipalităţii clujene la târgul Expo Real Munchen este un prilej bun de promovare a proiectelor de parteneriat public-privat ale primăriei Municipiului Cluj-Napoca în rândul investitorilor europeni. Participarea la acest eveniment se înscrie în eforturile municipalităţii clujene de a contura imaginea Clujului de lider al regiunii Transilvania, respectiv ca pol de stabilitate şi atractivitate investiţională, prin implicarea administraţiei publice în sprijinirea mediului de afaceri, a arată în hotărârea de Consiliu Local, aprobată în şedinţa de ieri.

În cadrul acestui târg, administraţia publică locală şi cea judeţeană vor avea un stand comun pentru a promova imaginea de stabilitate investiţională. La rândul său, Consiliul Judeţean Cluj a aprobat deja alocarea sumei de 44.000 lei în acest scop.

Articole Noi