Dacii iau Clujul cu asalt!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Asaltul DacilorPe 7 septembrie e cod roşu la Cluj. Nu se anunţă inundaţii, ci un asalt de zile mari al dacilor. “Asaltul Dacilor” este o competiţie cu obstacole destinată tuturor celor ce doresc să pornească într-o aventură care le va testa limitele fizice şi psihice, este o întâlnire cu natura, o reînviere a vremurilor eroice în care geto-dacii erau recunoscuți ca războinici puternici și curajoși.

Evenimentul îi va arunca pe competitori de pe canapea direct în mijlocul aventurii. O cursă condimentată cu multe obstacole, ce îi va obliga pe participanţi să îşi înfrunte frica şi slăbiciunile, dar şi să ia decizii în timp rapid. Ingeniozitatea, inteligenţa şi rezistenţa fizică vor fi armele cu care se va ajunge la finish.

Competiţia este structurată pe două nivele, în funcţie de dificultate:: “Decebal” (trase scurt) şi ”Burebista” (traseul lung) la care puteți participa fie în echipa (ștafetă) fie individual.

Dacă eşti dac adevărat, acceptă provocarea şi înscrie-te în competiţie pe www.asaltuldacilor.ro.  Va fi cel mai îndrăzneţ lucru pe care îl poţi face pentru a te autodepăşi. Asaltul Dacilor e mai mult decât o simplă alergare. Este o experienţă! O amintire ce va avea un ecou în eternitate.

Te vei întâlni şi împrieteni cu oameni la fel de hotărâţi şi care au aceleaşi aspiraţii ca şi tine. Vei participa la învierea tradiţiilor antice ale geto-dacilor şi vei traversa natura, dar şi secolele, cu zâmbetul pe buze şi cu determinarea în suflet, au spus organizatorii.

Învaţă de la apă să fii statornic în drum şi să nu dai înapoi!

Învaţă de la umbră să taci şi să veghezi, să fii smerit ca ea!

Învaţă de la stâncă cum neclintit să crezi şi să-nduri furtuna grea!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj