Norica Nicolai, vicepreședintă a Grupului ALDE din Parlamentul European

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

norica nicolaiNorica Nicolai va fi vicepreședinta Grupului ALDE din Parlamentul European, după o decizie luată în acest sens de către deputații liberali reuniți la Strasbourg cu ocazia sesiunii plenare.

Propunerea a aparținut liderului ALDE Guy Verhofstadt, care și-a convins colegii că onestitatea față de electorat și consecvența în acțiunea politică sunt două calități pe care un vicepreședinte de grup politic în Parlamentul European trebuie să le aibă.

Din calitatea de vicepreședintă ALDE, Norica Nicolai va participa la elaborarea politicilor europene ale acestui grup politic. În plus, ea a fost mandatată de către colegii săi să păstreze intacte valorile liberalismului în România.

Norica Nicolai va reprezenta, de asemenea, Grupul ALDE ca membru supleant în Comisia pentru Afaceri Economice și Monetare și își va continua activitatea pe domeniul afacerilor externe, fiind desemnată să activeze în Delegația pentru relația cu Republica Moldova și cea pentru relația cu Federația Rusia.

”Le mulțumesc colegilor mei deputați pentru că au continuat să creadă în România, în cei care îi reprezentă pe români în legislativul european și mi-au acordat încrederea lor. După cum am mai spus, ALDE este grupul care de cele mai mute ori hotărăște direcția pe care o iau politicile europene și faptul că voi superviza și voi participa la elaborarea lor în cadrul acestui grup politic este garanția pe care le-o dau românilor vor fi reprezentați cu onestitate în Europa, cel puțin în ceea ce mă privește”, a declarat Norica Nicolai la sfârșitul ședinței de grup.

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj