400 de clujeni la prima ediţie Cluj Blues Fest

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Cluj Blues Fest ziua 2  002Primul festival de blues din Cluj-Napoca, Cluj Blues Fest,  a pus oraşul timp de două zile pe harta bluesului din România. Festivalul a fost organizat de clujulcultural.ro în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Sponsor principal a fost Fundaţia Transilvania Leaderes. Sponsori au fost compania Farmec şi Ursus.

400 de clujeni au participat in weekendul trecut la Cluj Blues Fest, eveniment care a avut loc la Sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei. Au participat formaţiile  Ales Muşat Band (Bistriţa), Rareş Totu Midnigt Sun (România), Vasko The Patch and Poduene Blues Band (Bulgaria), Straight from theBottle (Cluj-Napoca), Borsodi Blue Trio (Ungaria). In ambele seri de blues sala Reduta a fost plină de iubitori ai acestui gen muzical!

“A fost un real succes si ca organizatori ne declarăm mulţumiţi. Sala a fost plină şi atmosfera una de calitate ca şi muzică interpretată de formaţiile invitate. Mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil această primă ediţie a festivalului. Începem lucrul pentru ediţia a doua”, a declarant Tiberiu Fărcaş, organizator.

_MG_5692

“Ne-am simţit excelent la Cluj. Demult am dorit să cântăm în capital Transilvaniei. A fost un concert foarte reuşit”, a spus şi Borsodi Laszlo, liderul trupei Borsodi Blue Trio.

“Demult nu am mai cântat în faţa unei săli aşa frumoase. A fost un show pe cinste. Vom reveni oricând cu plăcere la Cluj” a spus şi bulgarul Vasko the Patch

Cluj Blues Fest ziua 2  012 _MG_5348

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj