PSD Cluj îi răspunde lui Seplecan: “Ipocrizia lui Mihai Seplecan nu are limite!”

remus lapusanReprezntanţii PSD Cluj au transmis un comunicat de presă drept răspuns la acuzaţiile pe care Mihai Seplecan le-a adus conducerii Consiliului Judeţean Cluj în privinţa proiectul pistei de decolare-aterizare de la Aerorportul Internaţional Cluj.

Conform social democraţilor clujeni, consilierul județean LIBERAL Mihai Seplecan a intrat într-o horă a minciunilor din care nu mai poate ieși. Ultimului comunicat de presă pe care l-a emis  sub antetul  PNL,  Mihai  Seplecan acuză CJ Cluj de tergiversarea stabilirii regimului juridic al pistei de decolare, în condițiile în care partidul din care domnia sa face parte, are un vicepreședinte în cadrul conducerii CJ Cluj, mai mult decât atât, PNL deținând conducerea instituției timp de doi ani, prin alt coleg al consilierului județean liberal, dl. Horea Uioreanu.

„Le amintim celor din PNL că reprezentanții PSD în CJ Cluj au declarat în mai multe rânduri că susțin  modernizarea  Aeroportului  Internațional  „Avram  Iancu”  Cluj,  în  orice  situație,  în condiții de legalitate deplină. În acest context, pentru a evita eventualele sensibilități-ipocrite ale dlui. Mihai Seplecan, propun ca vicepreședintele CJ Cluj, dl. Horațiu Catarig să preia toate atribuțiile referitoare la  Aeroportul  Internațional „Avram Iancu” Cluj” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

PSD Cluj consideră că dialogul politic promovat de reprezentanții PNL Cluj, bazat pe minciună, fals și ipocrizie nu ajută la finalizarea unor proiecte locale, ci doar la sabotarea lor.