Florești: Construcția școlii din Cetatea Fetei e în plop de câteva luni. Cum explică constructorul?

consiliu local florestiÎn ședința Consiliului Local de la Florești ce a avut loc astăzi, a fost prezent un reprezentant al firmei ce construiește școala din Cetatea Fetei la care nu se mai lucrează de luni întregi. Lucrprile nu vor fi gata anul acesta.

Invitat la ședință pentru a explica în Consiliului Local situația construcției școlii din Cetatea Fetei, reprezentantul firmei executante le-a dat celor prezenți o explicație care l-a nemulțumit în primul rând pe primarul comunei Florești și apoi și pe mai mulți consilieri.

Practic, acesta a explicat pentru început că lucrările nu au decurs așa cum se așteptau din cauza vremii, fie că vorbim de faptul că a fost prea frig, prea cald, ba că a plouat, ba că a fost secetă. Apoi, reprezentantul firmei constructoare a mai spus că au fost probleme și din cauza faptului că Primăria nu i-a făcut drum de acces la șantier. Acesta a mai spus că toate problemele au fost semnalate (notificate) Primăriei Florești în timp util dar că, nu prea au găsit înțelegere

De aici au începtu discuțiile iar reprezentantul firmei care construiește școala, a cam fost luat la rost de toți ceilalți iar edilul comunei a spus foarte clar că argumentele și explicațiile aduse nu stau în picioare în fața lui.

Lucrările la acest proiect au început anul trecut pe la sfârșitul verii și sunt finalizate în proporție de aproximativ 60-70% după cum s-a discutat în ședință. După cum se intenționează, în septembrie vor fi reluate lucrările dar deși primarul vrea ca lucrarea să fie gata până în martie 2017, acest lucru e posibil să nu fie îndeplinit.

Cu toate acestea, reprezentantul firmei constructoare a dat asigurări că va finaliza lucrarea.