Ce sa fac, doctore? – o noua rubrica a publicatiei Cluj24h.ro. O rubrica pentru sanatate, scrisa de medici.

Jpeg

Dr. Andrea Oprean- medic specialist pediatrie

Redactia Cluj24h va propune o noua rubrica intitulata “Ce sa fac, doctore?”. Pentru inceput, doamna doctor Andrea Oprean, medic specialist pediatrie va veni in fata cititorilor cu articole saptamanale de interes in special pentru parinti. 

De ce aceasta initiativa?

Am ales sa abordez aceste subiecte privind dezvoltarea normala a copilului si patologia pediatrica deoarece am observat ca mamicile de astazi tin foarte mult la informare, mai ales cand este vorba de propriul copil.

Conteaza insa mult sursa de unde preiei sfatul si informatia respectiva, asa ca prin temele pe care le voi aborda voi incerca sa clarific nelamuririle de ordin medical cu care se confrunta mamele, a explicat doamna Dr. Andrea Oprean, medic specialist pediatrie la Clinica Medlife Cluj­-Napoca.

Astfel, aceasta noua rubrica “Ce sa fac, doctore?” va veni in sprijinul atat a viitorilor parinti caci ei se vor putea pregati cu informatii pretioase, dar si in sprjinul celor care sunt deja parinti si au nevoie de un sfat.

Cateva cuvinte despre mine:

Am absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, promotia 2003-­2009 timp de 5 ani am parcurs rezidentiatul in pediatrie, majoritatea modulelor in cadrul Clinicii Pediatrie II Cluj Napoca din 2015 sunt medic specialist pediatru am intrat in sistemul privat de sanatate colaborand cu centre medicale precum Mimed Floresti si Clinica Medlife Cluj­Napoca, unde lucrez in prezent

In speranta ca voi veni in sprijinul mamicilor, intentia mea este de a acoperi cat mai multe tematici utile si daca este cazul, astept sugestii din partea mamicilor in privinta subiectelor abordate, a mai spus doamna doctor.

Dr. Andrea Oprean

medic specialist pediatrie

Clinica Medlife Cluj­Napoca

Si pentru ca lucrurile sa fie cat se poate de clare, aceasta rubrica isi propune sa ajute cu un sfat specializat din partea unor persoane autorizate, respectiv medici mai ales ca in zilele noastre sunt utilizate foarte des retelele de socializare unde sunt oferite printre altele si sfaturi de catre persoane, acestea nefiind specializate in domeniu.