Ziua Pompierilor va fi sărbătorită mâine, în Parcul Central. Află detalii

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

F

Duminică, 13 septembrie a.c.,  vă adresăm invitaţia de a participa  la festivitățile prilejuite de Ziua Pompierilor din România, ce vor avea loc începând cu ora 10:00, la sediul unității  noastre din Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 69-71. Acestea vor cuprinde un ceremonial festiv, mesaje aniversare, avansări înainte de termen și întrunirea cadrelor în rezervă.

De  asemenea,  începând  cu  ora  15:00,  în  Zona  Cazino  a  Parcului  Central  din municipiul Cluj-Napoca, se vor desfăşura mai multe exerciții demonstrative (intervenţii de descarcerare, salvări de persoane, scafandri), ateliere interactive pentru copii, expoziții ale tehnicii  de  intervenție  şi  puncte  de informare  preventivă,  precum  și  prezentarea autospecialei intrată de curând în dotarea unității fnoastre – autoscara cu platformă pentru intervenții la înălțimi.

La  aceste  activităţi,  desfăşurate  în  parteneriat  cu  Primăria  municipiului Cluj-Napoca, va fi angrenat personalul Detaşamentului de Pompieri Cluj-Napoca, Secţiei de Pompieri  Colina,  Inspecţiei  de Prevenire  şi  Centrului Operaţional  din  cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj.

Activităţile sunt desfăşurate în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca şi implică personalul din Detaşamentul de Pompieri Cluj-Napoca, Secţia de Pompieri Colina, Inspecţia de Prevenire şi Centru Operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj.

Pompieri autospeciale cluj

F

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj