Ziua Mondială a Pământului, marcată şi la Floreşti prin plantări de pomi

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Sursa Foto: www.greenly.ro

ASOCIAȚIA PĂRINTE ÎNFLOREȘTI, reprezentată prin Președintele Asociației Babos Laura, vă invită să participați, în data de 22 aprilie, cu ocazia zilei mondiale a Pământului, la proiectul intitulat „Un pom + o Familie = Implicare”, aflat la a doua ediție, în Florești.

Cu această ocazie, Asociația Părinte în Florești, Let’s do it, România și Garda Națională de Mediu -Comisariatul Cluj îndeamnă cetățenii să participe la proiectele de plantare desfășurate în zonele străzii Porii, cartierului Terra și ANL.

Plantările se vor desfășura începând cu ora 10.00 și vor continua pe parcursul intregii zile, până când vor fi plantați toți cei 200 de puieți, puși la dispoziție de către Garda de Mediu – Comisariatul Cluj.

Proiectul  este  inscris  în  cadrul  proiectului  mondial ” ForestNation”  aici  :http://forestnation.com/you-plant-trees/un-pomo-familieimplicare/

Persoanele dornice să se alăture proiectului ne pot scrie pe adresa contact@parinteinfloresti.ro sau pot suna la telefon : 0742-837310, luând astfel legătura cu dna Laura Macovei, specialistul în mediu care coordonează proiectul.

Articole Noi