Un clujean a câştigat marele premiu al loteriei de Paște de la Polus

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Un Pa te Glam cu Opel Adam la Polus-1Marele premiu al loteriei „Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!” i-a revenit unui domn din Cluj-Napoca. Tragerea la sorţi a avut loc în prezenţa publicului, pe 11 aprilie, ora 12.00 PM, în piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial. 

Cumpărăturile din Polus Center i-au adus domului Săpun Daniel, în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca, marele premiu al loteriei ”Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!”.  Fericitul câştigător al super autoturismului de oraș Opel Adam Glam, a fost desemnat în urma tragerii la sorţi ce a avut loc în data de 11 aprilie, ora 12.00 PM, în piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial.

Un Pa te Glam cu Opel Adam la Polus-2Predarea premiului va avea loc joi, 23 aprilie 2015, de la ora 11.00 AM în piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial.

În cadrul loteriei „Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!”, ce a avut loc la Polus Center în perioada 20 martie – 10 aprilie (ora 10.00 PM), toţi cei ce care au facut cumpărături în valoare minimă de 100 de lei din orice magazin din incinta Polus Center, au avut şansa de a câştiga pe lângă marele premiu, sute de premii instant oferite de către partenerii centrului comercial: QuickMobile, Pietra, Musse, Reserved, Nomasvello, Sensiblu, LEGO, Home Sweet Home – Gitfs, Happy Park, Trenulețul Veseliei, Gatta, Nobila Casa, Lee Cooper, Timeout, Kenvelo, Poema, Nemira, Wasabi Sushi, Bigotti.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj