Ziua copilului sărbătorită și la Florești.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

copii 9Ziua copilului este sărbătorită și la Florești. Astăzi, sâmbătă – 28 mai 2015 la sala de sport din Cetatea Fetei zeci de copii au venit însoți de părinți sau bunici pentru a petrece câteva ore înpreună într-un mediu plăcut. 

Evenimentul a fopst organizat cu ocazia Zilei copilului de către un grup de părinți și se află deja la ediția a cincea. În cadrul sălii de sport a fost amenajat un spațiu pentru copii mai mici cu baloane, dar și standuri pentru cei mai mari.

La fiecare masă se aflau copii alături de părinți sau bunici care aveau diferite activități, așa că dacă unii dintre ei au preferat să meagă la face-paiting, alții au ales activități de handmade în speță fetițele alături de mămici realizând brățări și coliere. Și pentru băieți au fost gândite activității, unii dintre ei au preferat să picteze  sau chiar și activități de origami.

Alți copii au ales să iasă afară și să se joace în parculețul de lângă sală cu baloanele. Ceea ce este cel mai important, este faptul că astăzi, copiii petrec timp cu părinții lor în diferite activități.

Cei care doresc să ajungă la evenimentul unde copiii sunt așteptați si cu suc și prăjiturele trebuie să știe că este organizat până la ora 13.00.

copii 8 copii 6

copii 7 zoli

copii 5 copii 4

copii 3 copii 1

vakar copii

copii 12 copii 11

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj