Waldeck Live Band înlocuieste Morcheeba la Electric City

10888866_335268793344795_423355339345521178_nTrupa îi înlocuiește pe cei de la Morcheeba , deveniți indisponibili în ultimul moment.

CLUJ NAPOCA, 23 MARTIE – Organizatorii Electric City confirmă oficial, astăzi, prezența la Cluj, în 28 martie a.c., a artistului austriac Waldeck. Waldeck, împreună cu trupa sa, va cânta pe scena principală a evenimentului. Alte nume confirmate la Electric City sunt Chase and Status, David August, Kollectiv Turmstrasse, Akua Naru, Grimus și mulți alți invitați.

Waldeck este un nume cunoscut publicului român în special pentru albumul său din 2007, „Ballroom stories”, un cocktail muzical de swing, tango, dub și reaggae ce i-a adus producătorului austriac succesul pe scena europeană. Multe dintre piesele sale au fost preluate drept coloană sonoră pentru diferite spoturi publicitare, ceea ce a sporit apetitul publicului pentru muzica sa.

Stilul său a fost descris în atât de multe moduri, încât până și artistului îi e greu să aleagă o categorie pentru muzica sa. Unii i-au spus trip-hop, alți critici îl consideră în principal un producător de muzică electronică, în special pe linia electro swing, iar unii îl încadrează la jazz. Waldeck, însă, își dorește doar ca publicul să simtă muzica și să danseze continuu pe toată durata showului său. Cu siguranță, acest lucru se va întâmpla și sâmbătă noaptea, în Sala Polivalentă din Cluj.

Chiar dacă prezența lui Kalus Waldeck la Cluj se datorează înlocuirii de ultim moment al trupei Morcheeba (devenită indisponibilă în urma faptului că Skye, solista trupei, a devenit mamă pentru a patra oară), organizatorii Electric City sunt siguri că alternativa oferită se ridică la nivelul line-upului conceput initițial. În cazul în care există spectatori ce vor dori returnarea biletelor, acest lucru este posibil până în 24 Martie din punctele din care au fost achiziționate biletele.

Electric City va avea startul in 28 martie a.c., ora 18:00, când va începe programul pe două dintre scenele evenimentului, Main Stage (Sala Polivalentă) și Silent Stage (în sala de antrenament al Sălii Polivalente). Patru ore mai târziu, începând cu ora 22, se activează și cea de-a treia scenă aflată în Parcarea Subterană Cluj-Arena.

Programul detailat al artiștilor îl puteți găsi pe electricity.ro

Accesul la eveniment va putea fi făcut începând cu ora 17:00. Primul lucru pe care cei prezenți vor trebui să îl facă va fi ridicarea cardului personalizat RFID, un sistem revolutionar de plata, pe care organizatorii îl testează, în premieră în România, la un eveniment muzical. Cardul înlocuiește plătile cash, publicul urmând să achiziționeze băuturi sau alte produse printr-o simpla plasare a cardului in fata unui scanner. Cardul va putea fi alimentat la standurile speciale, prin doua modalitati: cash sau prin folosirea unui card bancar. Pentru această ultimă variantă, se oferă un bonus instant de 10% din suma alimentată, dacă se folosește un card emis de Banca Transilvania.

Fumatul nu va fi permis în niciuna dintre locații, în acest sens fiind amplasat un lounge ce va fi deschis pe toata perioada maratonului muzical.

Accesul minorilor este interzis.

Biletele pentru Electric City mai sunt disponibile pe Eventim.ro, precum și la Booha Bar în Cluj-Napoca, la prețul de 99 de lei. Fiecare bilet oferă acces la toate scenele festivalului.

powered by DISPERSIE#Raspandim Idei

Articole Noi