Preluare documente pentru întocmirea cărţilor de identitate în comuna Săvădisla

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

carte de identitate cluj24hO echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, se va deplasa  joi, 26 martie, în localitatea Săvădisla, judeţul Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor şi fotografiei pentru întocmirea cărţilor de identitate.

Cetăţenii de pe raza comunei care au cărţile de identitate expirate sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă,  se  vor prezenta cu toate  documentele necesare eliberării  cărţii  de identitate,  cu începere de la ora 09.30 la sediul Primăriei Comunei Săvădisla.

Pentru  desfăşurarea  în  bune  condiţii  a  activităţilor  ce  se  impun  în  această  etapă, premergătoare  întocmirii  cărţii  de  identitate  (de  preluare  a  imaginilor,  cererilor  şi documentelor necesare), angajaţii instituţiei beneficiază de sprijinul personalului din cadrul primăriei şi a organelor de poliţie locale.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj