Primăria prelungeşte termenul de înscriere al elevilor la Gala de Excelenţă Zece Pentru Cluj!

zece pentru clujPrimăria municipiului Cluj-Napoca anunţă prelungirea termenului de inscriere pentru gala de Excelenţă „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii” până în data de 28 noiembrie 2014.

Jurizarea va avea loc în perioada 24.11.-5.12.2014 iar premierea   câștigătorilor va avea loc miercuri, 10.12.2014.

Nominalizările pentru cei mai talentaţi şi harnici copii din oraş pot fi făcute de părinţi, bunici sau profesori şi pot fi adresate până în data de 21 noiembrie 2014.

La Gala „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranțele Cetății” pot fi nominalizaţi tineri între 3-18 ani, care au obţinut rezultate meritorii pe parcursul anului şcolar 2013-2014. Nominalizarea trebuie depusă la Centrul de Informare pentru Cetăţeni de pe str. Moţilor nr. 7 sau la sediile registraturilor din cartiere, completând formularul de înscriere care este disponibil atât la registratură, cât şi pe site urile www.10pentrucluj.ro şiwww.primariaclujnapoca.ro (tot de acolo pot fi descărcate şi criteriile şi documentele necesare pentru înscriere).

Jurizarea dosarelor se va face între 24 noiembrie – 5 decembrie a.c de către o comisie care va cuprinde reprezentanţi ai mediului universitar, ai Primăriei municipiului Cluj-Napoca, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, specialişti în domeniul sau categoria nominalizate, reprezentanţi ai ONG-urilor şi reprezentanţi ai sponsorilor.

Premierea câştigătorilor va avea loc în 10 decembrie a.c., ora 16.00, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Gala de excelenţă „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii” include patru secţiuni: elevi de liceu; elevi din ciclul gimnazial; copii din ciclul primar şi copii din ciclul preşcolari din cadrul grădiniţelor de stat şi particulare.

Este imporantant de precizat faptul că începând cu ediţia de anul trecut (2013), s-a introdus un criteriu nou în ceea ce priveşte înscrierea elevilor în concurs, criteriu care a rămas valabil şi anul acesta. Astfel, nu vor fi eligibile dosarele candidaţilor care au obţinut premii doi ani consecutivi la „Gala 10 pentru Cluj”. Motivul este stimularea înscrierii în concurs a unui număr cât mai mare de elevi, cât şi oferirea ocaziei de afirmare şi a altor elevi cu rezultate deosebite la învăţătură, care nu au obţinut până acum premii.

Noutatea de anul acesta constă în faptul că grupurile înscrise în concurs nu trebuie să depăşească 30 de persoane. Trierea elevilor care se înscriu în concurs, în cadrul grupurilor mai mari de 30 de persoane, se va face de către şcoală.

Articole Noi