Video. Directorul Aeroportului din Cluj îl atacă dur pe Seplecan: „Vă interesează să curgă motorina”.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

david ciceoÎn cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean Cluj ce a avut loc astăzi, preşedintele CJ Cluj, Mihai Seplecan şi directorul Aeroportului din Cluj, David Ciceo a izbucnit o ceartă aprinsă. Imediat acuzaţiile au început să curgă, iar David Ciceo a spus că a înaintat şi o plângere penală.

Totul a pornit de un subiect de pe ordinea de zi. Mai exact, de la proiectul de hotărâre privind stabilirea unor măsuri pentru punerea în aplicare a prevederilor O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, la la RA ADPP al Judeţului Cluj şi la RA Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj.

Ei bine, este deja cunoscută situaţia, astfel că ştim deja deranjul lui Mihai Seplecan pentru faptul că David Ciceo este şi directorul aeroportului dar şi preşedintele Consiliului de Administraţie al aeroportului, despre care spune că încalcă Legea.

Pe de altă parte este cunoscută şi acuzaţia adusă de directorul aeroportului care spune că Seplecan vrea sub orice formă să se plimbe cu o maşină scumpă de la aeroport. Despre aceste discuţii detalii se găsesc AICI.

Aszăzi, în şedinţă discuţiile şi acuzaţiile au curs. David Ciceo a spus că a făcut o plângere penală împotriva lui Seplecan pentru abuz în serviciu şi i-a spus lui Seplecan că tot ce şi-a dorit este „să curgă motorina”, referindu-se la acea maşină pe care Seplecan şi-o doreşte (Volkswagen Touareg).

Seplecan la rândul său a reproşat directorului Aeroportului din Cluj vrea să dea proiecte cu atribuire directă, iar David Ciceo o întoarce şi spune că Seplecan îl şantajează şi abuzează de puterea pe care o are.

Consilierii judeţeni nu s-au lăsat atinşi de cearta dintre cei doi şi cerut să fie supus votului proiectul de pe ordinea de zi.

Votul consilierilor a dat dreptate celor doi directori de regii, astfel că proiectul nu a trecut, iar Mihai Seplecan a spus că va fi pe ordinea de zi le fiecare şedinţă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj