Consiliu Judeţean: PNL-iştii deranjaţi de mutările la masa rotundă făcute de Seplecan

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

consiliu judetean clujŞedinţa de Consiliul Judeţean de astăzi a început cu discuţii legate de mutările în scaune la masă făcute de Seplecan. Colegii săi de partid s-au arătat deranjaţi de acest lucru şi i-au reproşat asta preşedintelui Consiliului Judeţean.

Primul care şi-a manifestat această neplăcere a fost consilierul judeţean PNL, Călin Tuluc care i-a reproşat lui Mihai Seplecan că a mutat la masa rotundă, mai aproape de el nişte consilieri judeţeni ai UNPR şi 2 consilieri judeţeni independenţi, despre care a spus că sunt cei care îl mai susţin.

„Ştim cu toţii că această mutare, fără să ne consulte şi pe noi a venit din faptul că domnul preşedinte este supărat după ce i-a fost retrasă susţinerea politică. Să înţeleg că aceşti colegi din stânga mea sunt cei care vă susţin?”, a întrebat consilierul judeţean, Călin Tuluc.

În replică, Seplecan spune că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj,  Nicoară a cerut unor consilieri să saboteze şedinţa de astăzi.

„Am aflat ieri, că domnul Nicoară cel cu alcolemia şi accidentul ce l-a produs a sunat consilierii să le spună să nu vină la şedinţă şi i-a ameninţat că îi dă afară din partid”.

La rândul său, consilierul judeţean independent, Rareş Rusu i-a spus lui Călin Tuluc: „vă las în locul meu dacă este problemă”.

consiliu judetean cluj 2 consiliu judetean cluj 1

Consilierul judeţean PSD, Dănuţ Canta a intervenit şi le-a atras atenţia tuturor asupra faptului că problemele clujenilor trebuie tratate cu seriozitate.

Cu toate acestea, şedinţa a decurs cu certuri de natură politică.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj