Victor Rebengiuc la Cluj: „Am fost membru într-un partid, dar mi-am dat demisia şi acum doar înjur”

Victor RebengiucCunoscutul actor, Victor Rebengiuc a fost prezent astăzi la Cluj, iar în cadrul unei conferinţe de presă în care a votbit despre cariera sa de actor, despre familie, dar nu a ezitat să vorbească şi despre politică.

Victor Rebengiuc a recunoscut că a fost curtat de partide politice, ba chiar a fost membru acum aproximativ 14 ani, însă după ce partidul din care făcea parte a fost desfiinţat, nu a mai fost interesat de politică cu toate că o urmăreşte şi astăzi.

„Am fost membru de partid. URR se numea. Uniunea pentru Reconstrucţia României. Un partid de tineri la care eu am aderat citindu-le programul. Şi am vrut să-i sprijin acum vreo 14-15 ani, erau  tineri şi se realizaseră prin ei înşişi. Nu s-au băgat în afaceri cu statul şi nu s-au îmbogăţit, făcuseră nişte afaceri de succes la un nivel mediu, n-au luat 400 de hectare de pădure şi oamenii ăştia mi s-au părut utili pentru România de atunci, de acum şi de viitor. Dar nimeni nu i-a luat în seamă, au câştigat o singură primărie şi mai mulţi au trecut a doua zi la alt partid pentru că lumea nu i-a luat în seamă.  Votau doar pe aceia care se învăţaseră cu furatul şi nu i-au votat, s-a desfiinţat partidul, eu mi-am dat demisia  şi acuma doar înjur”, a spus glumind actorul.

Victor Rebengiuc va primi în această seară la Gala de Închidere a Comdy Cluj 2014, Premiul de Excelenţă despre care a declarat cu modestie că „poate este prea devreme” şi nu consideră că a ajuns la cest nivel.

Articole Noi