„Viața ca un râu” – Shelley Read: povestea care te va impresiona și ambiționa în același timp (recomandare de carte).

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Viața ca un râu de Shelley Read este un roman de debut care prezintă povestea impresionantă a Victoriei Nash. 

Este un bestseller de ficțiune din catalogul Litera care te va inspira printr-o poveste tragică, dar plină de speranță.

Totul se concentrează pe aspecte importante cum sunt iubirea, familia, durerea pierderii și până la regăsire și reconstruire.

Grăbește-te să-ți iei Viața ca un râu ! Este una dintre cele mai importante titluri de ficțiune din catalogul Litera.

Viața ca un râu – o poveste cutremurătoare, dar ambițioasă

Această carte te va trece prin toți fiorii pentru că este o poveste tragică, dar îți va deschide orizontul prin speranță. Îți va arăta drumul de la pierdere la iubire, de la familie la supraviețuire.

Este povestea unei tinere de șaptesprezece ani, Victoria Nash. Ea, are grijă de livada de piersici a familiei sale aflată la marginea unui orășel din Colorado. 

Totul ia o întorsătură când îl cunoaște pe Wilson Moon și intervine o tragedie. 

Ce va face Victoria, cum va depăși totul?

Descrierea cărții Viața ca un râu

O poveste tragică și plină de speranță despre iubire și pierdere, familie și supraviețuire.

Victoria Nash are șaptesprezece ani și se ocupă de livada de piersici a familiei sale, aflată la marginea unui orășel din Colorado. 

Wilson Moon este un hoinar cu un trecut misterios, hotărât să-și trăiască viața după regulile lui.

Torie îl întâlnește întâmplător pe Wil la un colț de stradă, o întâlnire care le va schimba profund viețile.

Când lovește tragedia, fata părăsește singurul cămin pe care l-a cunoscut vreodată și fuge în munți, unde se luptă să supraviețuiască în sălbăticie fără nici o idee clară despre ceea ce îi va aduce viitorul. 

Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, Torie conștientizează, de asemenea, schimbările din ea însăși, găsind în peisajul de o frumusețe sălbatică sensul și puterea de a merge mai departe și de a reconstrui tot ce a pierdut.

Combinând personaje de neuitat și un decor natural care-ți taie respirația, Viața ca un râu este o poveste zguduitoare despre supraviețuire și o dramă pasionantă despre maturizare, adevăr, soartă și cele mai profunde mistere ale iubirii.

Viața ca un râu a primit deja mai multe aprecieri, ceea ce a propulsat-o în atenția cititorilor.

Deși a apărut pe 6 aprilie 2023, este deja un roman apreciat și căutat tocmai pentru povestea adusă în atenție.

Adriana Trigiani, autor american cu optsprezece best-seller -uri spune despre Viața ca un râu: 

„Shelley Read a scris un roman splendid despre o tânără strivită de împrejurări care trebuie să găsească o cale de a ierta înainte de a putea iubi…

Viața ca un râu este un debut literar uimitor plasat în inima visului american.“

Meg Waite Clayton, un alt autor care a semnat un bestseller internațional. Spune despre expunerea acestei povești că este o „mărturie plină de înțelepciune și empatie”: 

 „Debutul superb al lui Shelley Read, Viața ca un râu, tratează o gamă impresionantă de teme:

tandrețea și curiozitatea primei iubiri, durerea veșnică a pierderii,

brutalitatea rasismului, capacitatea uriașă de rezistență a naturii chiar și în fața distrugerilor provocate de om și miracolul precar al dragostei de mamă.

Plină de înțelepciune și empatie, această mărturie zguduitoare a vieții autentice merită să fie savurată, prețuită, împărtășită.“

Un alt autor distins cu mai multe premii, Tiffany Quay Tyso, scoate în evidență capacitatea femeii de a răzbate într-o lume a bărbaților. În același timp, reușește să-și păstreze delicatețea:

„În Viața ca un râu, Shelley Read oferă povestea cutremurătoare și în același timp reconfortantă a unei fete care devine femeie într-o lume a bărbaților.

Tânăra Victoria Nash este la fel de dură și de viguroasă ca munții din Colorado în care își găsește refugiu și la fel de delicată ca piersicile care constituie moștenirea familiei sale.“

De ce să citești acest roman?

Povestea impresionantă îți va evidenția idei despre aspecte importante ale vieții la care poate că nu te-ai gândit. 

Citește cartea Viața ca un râu pentru că:

  1. te va inspira,
  2. îți va reaminti că orice s-ar întâmpla în viață, există calea pentru a depăși situația și pentru a te bucura din nou de viață,
  3. îți va arăta, din nou, că natura joacă un rol important în viețile noastre. 

Despre autor: Shelley Read

Shelley Read trăiește în Colorado, la fel ca înaintașii ei de cinci generații încoace. Locuiește în munții Elk din partea de vest a statului și se simte cel mai bine în vârf de munte. 

Aproape trei decenii a fost conferențiar la Western Colorado University, unde a predat:

arta narativă,

literatură,

studii de mediu și

gândire critică; 

A fondat programul de studii de Protecția mediului și Sustenabilitate. Și un program de sprijin pentru studenții la prima generație și în situație de risc. 

Shelley este licențiată în artă narativă și studii literare de la University of Denver. A absolvit programul postuniversitar de scriere creativă de la Temple University. 

Contribuie cu regularitate la Crested Butte Magazine și Gunnison Valley Journal. Este membru în consiliul de administrație al Vita Institute for the Arts.

Citește mai multe din „Divertisment și timp liber”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj