Vernisaj expoziţie fotografie “Tineri pentru totdeauna”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

TINERI-PT-TOTDEAUNA2015-wCentrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliul Judeţean Cluj, vă invită la vernisajul expoziţiei de fotografie “Tineri pentru totdeauna”. Expoziţia se încadrează în contextul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 şi va avea vernisajul marţi, 22 septembrie 2015, ora 14.30 la Turnul Croitorilor – Centrul de Cultură Urbană.

“Tineri pentru totdeauna” este un proiect educaţional menit să contribuie la creşterea interesului şi a respectului tinerilor clujeni faţă de moştenirea culturală tradiţională. Proiectul este centrat pe o expoziţie de fotografie etnografică prezentând tineri în port tradiţional surprinşi în diverse momente semnificative.

În cadrul vernisajului, câţiva elevi vor citi propriile eseuri inspiraţi de fotografiile din expoziţie. Elevii reprezintă Colegiul Naţional Pedagogic „Gh. Lazăr”, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Clubul Copiilor Dej şi Clubul Copiilor Gherla. Publicul prezent la vernisaj va avea totodată plăcerea de a asculta cântece tradiţionale interpretate de patru copii din Ansamblul folcloric « Zestrea » din Gherla.

Expoziţia va rămâne pe simeze în perioada 22 – 30 septembrie 2015.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj