Olimpia investește în viitor! Patru junioare s-au alăturat echipei clujene

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

junioare OlimpiaDupă ce în această vară au ajuns la Olimpia pentru echipa de senioare patru  jucătoare: Lidia Havriștiuc, Roxana Dinescu, Marta David și Beatrice Tărășilă, iată că la jumătatea lunii Septembrie au sosit și patru junioare, care au venit la Cluj pentru a se alătura familiei „olimpicelor”.

Este vorba de Rotilă Antonia (03.01.2004, Comarnic), Borcean Bianca (01.04.2002, Oravița), Negrea Flaviana (02.05.2001, Dragutești-Rovinari) și Bularcă Denisa (30.04.2001, Brașov).
Cele patru tinere jucătoare se află în fața „primei legitimări” la un club de fotbal feminin din România și au fost aduse la Cluj-Napoca pentru a crește valoric Centrul de junioare al clubului și pentru a reuși să ne menținem supremația în topul „Campionatului de Tineret”, acolo unde Olimpia Cluj a câștigat titlul de „Campioana Națională” în ediția 2014-2015.
„Formarea și creșterea tinerelor jucătoare ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare club de fotbal feminin din România. Olimpia Cluj va continua drumul spre atingerea obiectivului, acela de a avea la sfârșitul anului 2016 peste 200 de jucătoare legitimate, iar pentru acest lucru suntem într-o neîntreruptă căutare și descoperire de fete tinere, dornice să joace fotbal, indiferent de regiunea de unde provin.”, spune Alin Cioban, Președintele Executiv al clubului Olimpia UT Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj