UPDATE: Floresti: Un barbat a ajuns in stare grava la UPU dupa ce a cazut de la etajul 2 al unui imobil

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
isu 4
Foto: Arhiva

Un barbat s-a ranit grav dupa ce a cazut de la inaltime. Incidentul s-a perecut in zona Volvo in comuna Floresti, iar conform primelor informatii acesta a cazut de a etajul 2 al unui imobil de locuinte in timp ce efectua niste lucrari de reparatii la imobil.

Un echipaj de pompieri si unul Smurd s-au deplasat imediat la fata locului. Starea barbatului este grava.

Am fost solicitati si am intervenit cu un echipaj de pompieri si un echipaj SMURD. Un barbat destul de masiv ce efectua ceva lucrari la un imobil a cazut de la etajul 2 si din pacate s-a ranit grav. A fost transportat in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente, ne-au declarat reprezentantii ISU Cluj.

Acestia nu au putut sa ne spune daca era vorba de un imobil aflat in santier.

UPDATE: Reprezentantii IPJ Cluj ne-au declarat ca barbatul efectua lucrari la un imobil in constructie, iar dupa cadere a suferit leziuni grave. Acestia vor continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul, iar pentru ca este vorba de un santier in lucru, a fost sesizat si ITM.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj