"Un zâmbet pentru viitor", o campanie a PMP Cluj în beneficiul copiilor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

pmp clujÎn luna mai a.c., Partidul Mișcarea Populară Cluj, prin organizația sa de tineret a demarat campania „Un zâmbet pentru viitor”, campanie care va fi susținută lunar. Un grup de 20 membri ai Organizatiei de Tineret a PMP Cluj au donat sânge, iar cu bonurile adunate s-au cumpărat pachete cu mâncare și baloane care au fost duse în data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copiilor, copiilor internați la Secția Pediatrie 2 de pe strada Crisan a Spitalului Clinic de Copii Cluj.

Tot pentru copii, de Ziua Internațională a Copiilor, tineri ai Organizației de Tineret a PMP Cluj au distrat copiii aflați în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca costumați în personaje îndrăgite din povești: Alba ca Zăpada, Mikey Mouse și Minnie, Spiderman, Scufița Roșie șamd. Cu o seară înainte, în fața Cazinoului Chios din Parcul Mare s-au lansat lampioane, s-a făcut face-painting și s-au împărțit copiilor prezenți în zonă baloane și mere. Au participat si sustinut aceste evenimente deputatul Adrian Gurzău, președinte al PMP Cluj, consilierul județean Rareș Rusu, președinte al PMP Cluj-Napoca și avocatul Cristi Iusco, secretar general al PMP Cluj. Așteptăm în luna iunie câți  mai mulți  tineri  din Cluj să ni se alăture în campania de donare de sânge și achiziționarea de alimente pentru copiii aflați în suferință pe patul de spital, a spus Mihai Curteanu Presedinte Organizația de Tineret a PMP Cluj.

pmp cluj 3 pmp cluj 2

pmp cluj 1 pmp cluj

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj