Un tânăr de 25 de ani s-a urcat băut la volan, a acroşat un stâlp de electricitate de pe Plopilor şi s-a răsturnat cu maşina pe carosabil.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
Foto: Arhiva cluj24h.ro

La data de 10 septembrie a.c., pe fondul consumului de alcool și neadaptării vitezei la condițiile de drum, un conducător auto a acroșat un stâlp de electricitate de pe marginea carosabilului și s-a răsturnat cu autoturismul.

În jurul orei 04:20, pe Splaiul Independenței, din Cluj-Napoca, un tânăr de 25 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism spre strada Plopilor, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat un stâlp de electricitate, răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat că se afla sub influența alcoolului.

Accidentul s-a soldat cu avarierea autoturismului, valoarea prejudiciului fiind de circa 9.500 lei.

În cauză, polițiștii rutieri continuă cercetările.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj