BACK TO SCHOOL LA IULIUS MALL CLUJ: ATELIERE DE DISTRACŢIE, PREMII LA CUMPĂRĂTURI ŞI CONCURS ONLINE

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Iulius Mall ClujÎnceputul şcolii aduce nenumărate motive de bucurie clienţilor Iulius Mall Cluj. Îndrăgita destinaţie de cumpărături  şi recreere are temele la zi şi o mulţime de surprize pentru prichindei, pentru cei care vin la shopping, dar şi pentru prietenii de pe Facebook.

Pentru că începe şcoala, la Iulius Mall Cluj este timpul pentru ora de shopping. Campania cu peste5.000 de premii acordate celor care fac cumpărături se prelungeşte acum şi în mediul online. În perioada 11 – 18 septembrie 2015, dacă eşti prietenul Iulius Mall pe Facebook, ai şansa să câştigi premii speciale pentru prichindelul tău. Simultan se vor desfăşura două concursuri online,unul dedicat familiilor care au fetiţe şi unul celor care au băieţei. Participarea la competiţia online poate fi o activitate inedită şi distractivă pe care o vei avea alături de năzdrăvanul tău. Tot ce trebuie să faci este să încarci o fotografie care surprinde cel mai plăcut mod al copilului tău de a-şi petrece timpul liber, ca un comentariu la postarea aferentă concursului de pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj. Vineri, pe 18 septembrie, vor fi desemnaţi câştigătorii fiecărei secţiuni, printragere la sorţi. Primii trei băieţei norocoşi extraşi vor fi premiaţi cu câte un set de jocuri, iarurmătorii zece vor fi răsplătiţi cu invitaţii la joacă pe corabia Totto Space. În cazul fetiţelor,primele trei câştigătoare vor fi răsfăţate cu cele mai frumoase costume pentru balet, iarurmătoarele zece vor primi invitaţii la Totto Space.

Tot pentru prichindei, ultimul week-end din vacanţă este unul de poveste. Pe 12 şi 13 septembrie, înintervalul orar 17.00 – 20.00, cei mici sunt invitaţi  la Kids Fun Zone, locul în care se vor amuza alături de prieteni. În zona Zara, şcolarii ştrengari sunt întâmpinaţi de caravana Happy Color, unde îşi vor antrena mintea cu jocuri de strategie şi de logică sau îşi vor dezvolta imaginaţia cu cele deîndemânare şi fantezie. În plus, în zona Starbucks, năzdrăvanii vor avea acces gratuit la cursele cu maşinuţele Electric Cars.

Şi nu uita! Pentru ca şcoala să debuteze cu multă distracţie, până pe 20 septembrie, faci cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall şi poţi fi răsplătit cu premii pe care orice elev şi le doreşte. Zilnic, primii 300 de clienţi care participă la campanie vor primi taloane răzuibile, în spatele cărora se ascund cadouri instant: două petreceri la Kidsland Totto Space, 30 de tablete Evolio, zece ghiozdane Nikidom Roller, invitaţii la trambulinele Iulius Jump, papioane, surprize dulci şi băuturi răcoritoare.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj