Un tănâr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier. Se deplasa spre Cluj-Napoca pentru o probă la BAC pe motocicleta

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

accidentLa data de 27 august a.c., ora 17:50, pe raza comunei Iclod, sat Livada, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi avarierea a trei autovehicule.

O femeie de 31 de ani, din Gherla, în timp ce conducea un autovehicul pe un drum secundar de pe raza comunei Iclod, la efectuarea manevrei de mers înapoi, pe fondul neasigurării corespunzătoare şi neacordării de prioritate, ar fi pătruns pe DN 1C, intrând în coliziune cu o motocicletă care se deplasa pe direcţia Gherla – Cluj-Napoca.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată pe sensul opus de deplasare, acroşând un autotractor condus regulamentar de către un bărbat, de 47 ani, din judeţul Giurgiu.

Accidentul s-a soldat cu decesul motociclistului de 21 de ani, din comuna Fizeşu Gherlii.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale.

Conform informaţiilor apărute în presă, tânărul de 21 de ani se deplasa spre Cluj-Napoca pentru a susţine o probă a examenului de bacalaureat.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj