Un consilier local cere înlocuirea autobuzelor de pe linia 8

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

autobuz ctpConsilierul local PNL, Bîldea Ioan solicită CTP Cluj-Napoca să înlocuiască autobuzele vechi de pe linia nr.8, mai ales acum că vor veni mai multe autobuze noi. 

„Întrucât  au  început  să  sosească  autobuzele  noi,  solicit  directorului  Companiei  de Transport Public, domnul Liviu Neag, să dispună cât mai repede înlocuirea autobuzelor vechi de pe linia 8, care face legătura între Piața Mihai Viteazu și Aeroportul Internațional „Avram Iancu”. Nu se mai poate ca la aeroport, clujenii sau turiștii să fie întâmpinați de mijloace de transport în comun care arată atât de rău încât nu îți vine să te urci în ele. Trebuie de urgență înlocuite aceste autobuze, mai ales că debutează și proiectul Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 și vom avea vizitatori din multe colțuri ale Europei, vizitatori pe care nu putem să-i primim cu autobuze vechi de 30 de ani. Totodată îi solicit domnului Neag și un răspuns cu privire la momentul în care vom avea linie directă între cartierele Zorilor și Gheorgheni și cartierele Grigorescu și Gheorgheni, cartierele mari ramase încă nelegate de o linie directă”, a transmis consilierul local printr-un comunicat de presă.

Foto: Arhiva Cluj24h

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj