ISU Cluj şi E.ON România îi învaţă pe elevi despre siguranţă

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Lectii 1Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON România derulează în luna decembrie programul educativ „Lecţii de siguranţă”  în zeci de şcoli din România. Programul urmăreşte să educe copiii cu privire la utilizarea corectă şi în condiţii de siguranţă a surselor de energie, prin intermediul unor lecţii interactive, concepute special pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial.

În judeţul Cluj lecţiile au debutat luni, 8 decembrie, la Şcoala „Traian Dârjan” din cartierul Someşeni şi Şcoala Gimnazială din Baciu, unde specialiştii ISU şi voluntarii E.ON au revenit în clase ca dascăli. Aceştia i-au învăţat pe copii lucruri noi şi utile despre energia electrică şi gazele naturale, cum se produc, ce măsuri trebuie luate şi ce reguli trebuie respectate pentru a le utiliza în siguranţă în casă sau la şcoală.

Lectii 2La sfârşitul lecţiilor, copii s-au bucurat de pachetele de dulciuri primite şi de calculatorul donat, atmosfera creată fiind una de sărbătoare, acum când ne mai despart doar câteva zile de sărbătorile de iarnă. Lecţiile vor continua şi în ziua următoare, la Turda, când specialiştii ISU şi voluntarii E.ON îi vor întâlni pe micuţii locatari ai Casei de tip familial pentru copii „Lukas”.

Aceste acţiuni fac parte din campania comună de informare preventivă derulată de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON România „R.I.S.C. Siguranţa nu este un joc de noroc”, în baza parteneriatului existent între cele două instituţii.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj