UPDATE: Un biciclist a lovit pe trecerea de pietoni o femeie de 66 de ani și a plecat liniștit. Femeia a suferit leziuni grave

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

biciclist 1La data de 25 august a.c., în jurul orei 12:00, pe trecerea de pietoni de pe strada Nicolae Titulescu, din Cluj-Napoca, a avut loc un accident de circulație grav, în care au fost implicați un biciclist și o persoană de sex feminin.

Conform primelor verificări, femeia s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost acroșată de bicicletă.

Ulterior impactului, biciclistul a plecat de la fața locului, deși victima, în vârstă de 66 de ani, a suferit leziuni corporale.

Persoanele care pot furniza informații ce pot conduce la identificarea biciclistului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112, ori să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

UPDATE: Va informam cu privire la faptul ca, in urma mediatizarii imaginilor referitoare la accidentul de circulatie produs la data de 25 august a.c., pe strada Nicolae Titulescu, Cluj-Napoca, persoana care apare in imagini s-a prezentat azi la sediul unitatii de politie. 

biciclist biciclist 2

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj