Cluj Arena, pregătit să primească naţionalele de fotbal ale României şi Muntenegrului

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
cluj arena 1
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Stadionul emblemă al Clujului şi al întregii Transilvanii, Cluj Arena, este pe deplin pregătit să găzduiască în condiţii optime meciul oficial dintre selecţionatele naţionale de fotbal ale României şi Muntenegrului, meci programat să aibă loc duminică, 4 septembrie 2016, începând cu ora 21,45.

M-am bucurat să constat că reprezentanţii Cluj Arena au reuşit şi de această dată să îşi
respecte promisiunea şi au adus gazonul într-o stare foarte bună. Invit pe această cale, odată în plus, iubitorii fotbalului să vină pe Cluj Arena pentru a asista la ceea ce suntem convinşi că va fi o sărbătoare a sportului, un adevărat regal fotbalistic. Ne bucurăm pentru faptul că clujenii au această şansă de a fi gazde şi de a asista, la ei acasă, la primul meci al echipei naţionale sub conducerea noului antrenor şi sperăm să le purtăm succes” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj