Un bărbat de aproximativ 50 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident feroviar petrecut azi-noapte. Persoana decedată nu a fost încă identificată.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În cursul acestei nopți, un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost acroșat de un tren de marfă. Acesta s-ar fi angajat în traversarea căii ferate, fără să se asigure corespunzător.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 02:20, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, în stația CF Cluj-Napoca, un tren de marfă a accidentat mortal un bărbat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele investigații reieșind că bărbatul ar fi încercat să traverseze linia ferată, fără să se asigure, fiind astfel accidentat de trenul de marfă care circula pe direcția Episcopia Bihor – Simeria, judeţul Hunedoara.

Asupra bărbatului, de aproximativ 50 ani, nu au fost găsite documente de identitate, acesta neputând fi identificat.

Trupul bărbatului a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Nu uitați! O asigurare temeinică la traversarea căii ferate, pot face diferenţa între un drum liniştit şi o tragedie!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj