PSD Cluj: „Daniel Buda și Marius Nicoară trebuie să-și asume EȘECUL politic MIHAI SEPLECAN”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
seplecan
Foto:Arhiva Cluj24h.ro

Reprezentanţii PSD Cluj sunt de părere că Atât Daniel Buda cât şi Marius Nicoară ar trebui „să-şi asume eşecul politic Mihai Seplecan”. Aceştia consideră că problemele Seplecan are ca şi prioritate cultul personalităţii şi nicidecum problemele reale ale judeţului. Ba mai mult, date fiind atacurile din cadrul PNL, s-ar părea că executivul Consiliului Judeţean Cluj a ajuns „scena răfuielilor interne ale unui partid politic”. 

Executivul Consiliul Județean Cluj a ajuns scena răfuielilor interne ale unui partid politic, dar și rampa de lansare a unui tânăr politician pentru care cultul personalității este principala preocupare. În ultimele luni, incapacitatea administrativă a Executivului liberal al Consiliului Județean Cluj a fost mascată de o telenovelă, de o ceartă politică continuă, între președinții executivi ai PNL Cluj, problemele județului fiind abandonate. Problema depozitării deșeurilor menajere, situația critică a societății care administrează Cluj Arena, blocarea extinderii parcurilor industriale prin lipsa susținerii financiare și indiferența totală față de mai multe drumuri județene și comunale aflate într-o situație deplorabilă au fost marginalizate de consilierii județeni liberali. În consecință, având în vedere gravitatea acestor fapte și fiind cunoscută susținerea politică acordată de către domnii Daniel Buda și Marius Nicoară, președintelui Consiliul Județean Cluj, Mihai Seplecan, le solicităm tuturor demisia de onoare, au transmis reprezentanţii PSD Cluj printr-un comunicat de presă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj