Uioreanu, internat la spitalul penitenciar din Dej

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Horea-UioreanuHorea Uioreanu are probleme de sănătate, iar de o săptămână este internat în Spitalul penitenciar din Dej, informează dejeanul.ro.

Conform purtătorului de cuvânt al spitalului, Horea Uioreanu se află internat de o săptămână pentru investigaţii. Se pare că preşedintele Consiliului Judeţean Cluj prezintă afecţiuni cronice, dar care nu îi pun viaţa în pericol.

Medicii vor efectua investigaţii medicale, iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate, Uioreanu ar  putea fi externat săptămâna viitoare.

Vă reamintim că Horea Uioreanu se află în arest preventiv, fiind cercetat pentru luare de mită. Acesta se afla în detenţie la Penitenciarul de la Gherla.

1 COMENTARIU

  1. Era de asteptat altceva? pe pariu ca daca era in libertate, nu ar fi avut aceste probleme de sanatate…..Doamne, citi prostii au sarit gardul gradinii tale cand usa era deschisa…

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj